25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 1 de març de 2011

El grup de VxL de Cornellà de Llobregat i el del Prat visiten l'Estadi RCD Espanyol

El 23 de febrer, participants del programa VxL de Cornellà i del Prat van visitar l'Estadi RCD Espanyol. El grup, format per unes 60 persones, va fer un extens recorregut per l’Estadi: van començar la visita per la sala de premsa, on van veure un espectacular vídeo en 3-D que relata moments claus de la història del club blanc-i-blau. Després van fer un recorregut per tot l’estadi, incloent-hi la gespa, els vestuaris,  les graderies, la llotja, la zona VIP,  el restaurant, la porta 21 (on hi ha el mural en record de Dani Jarque) i per acabar, l’espai memorial (on les persones que ho desitgen poden portar les cendres dels difunts).
 

El grup de VxL de Cornellà de Llobregat i el del Prat visiten l'Estadi RCD Espanyol

Aquesta visita s'emmarca dins l'acord de col·laboració que VxL i el RCD Espanyol van signar el maig de l'any passat. I és la primera activitat que organitzen conjuntament el grup de VxL de Cornellà de Llobregat i el del Prat, coordinada per Helena Pibernat i Marta Martí dinamitzadores del grups de VxL de Cornellà de Llobregat i del Prat, respectivament. Totes les persones que hi van participar van trobar l’experiència molt interessant i enriquidora.

Si tens una hora a la setmana i estàs interessat a participar en el programa Voluntariat per la llengua, només has de passar pel Centre de Normalització Lingüística de Cornellà situat a la Pl. dels Enamorats, 7; trucar al tel. 93 475 0786 o enviar un correu electrònic a vxl.cornella@cpnl.cat. També pots donar-te d’alta a www.vxl.cat.
 


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes