25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 18 de febrer de 2011

La Flama de la Llengua Catalana es revifa amb les parelles lingüístiques de Terrassa

El Centre Excursionista de Terrassa, ja centenari, va acollir ahir al vespre l’acte d’inauguració de la 13a edició del “Voluntariat per la llengua” a Terrassa, dins el programa de la 42a Renovació de la Flama de la Llengua Catalana.

La Flama de la Llengua Catalana es revifa amb les parelles lingüístiques de Terrassa

L’acte va comptar amb la presència de la senyora Yvonne Griley, directora general de Política Lingüística i presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística des del passat 20 de gener. Yvonne Griley va adreçar unes paraules d’encoratjament a les més de noranta parelles lingüístiques que es van constituir ahir, tot felicitant-los per l’esforç que fan per mantenir ben viva i dinàmica la llengua. També va agrair la col·laboració del Centre Excursionista de Terrassa (CET), que ahir mateix va signar un acord amb el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Terrassa i Rubí. Finalment, va animar tota la ciutadania a “enganxar-se” a la llengua.

Els assistents van poder conèixer de prop les activitats que es duen a terme al CET, gràcies a les explicacions del seu president, Francesc Muntada, que va oferir el seu local com a lloc de trobada per a les parelles lingüístiques.

Finalment, el senyor Màrius Massallé, regidor de Normalització Lingüística a l’Ajuntament de Terrassa, va destacar l’alta implicació del teixit associatiu de la ciutat en el “Voluntariat per la llengua”, que fins i tot ha arribat a una desena de centres educatius, amb la participació d’uns 200 alumnes de secundària.

El CNL de Terrassa i Rubí coordina el “Voluntariat per la llengua” a Terrassa, Rubí, Vacarisses  i Ullastrell.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes