25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 18 de desembre de 2006

Miquel Pueyo, nomenat secretari de Política Lingüística i president del CPNL


Miquel Pueyo, nomenat secretari de Política Lingüística i president del CPNL

Miquel Pueyo, president del CPNL

El DOGC número 4773A, d'1 de desembre, publica el nomenament del nou titular de la Secretaria de Política Lingüística, adscrita al Departament de la Vicepresidència, Miquel Pueyo i París.

Amb aquest nomenament, Miquel Pueyo assumeix també la presidència del Consorci per a la Normalització Lingüística i per tant l'impuls i la coordinació de les actuacions relacionades amb la política lingüística i amb el foment de la llengua catalana que emprenen els ens locals de Catalunya.

La Secretaria de Política Lingüística és l'òrgan de direcció, planificació, coordinació i execució de la política lingüística de la Generalitat de Catalunya i és també l'organisme que estableix i desenvolupa les polítiques tendents a fomentar els usos de la llengua catalana en tots els àmbits de la societat i la disponibilitat de productes i serveis en català.

El CPNL és l'instrument principal a través del qual es promou l'ensenyament de la llengua catalana a la població adulta de Catalunya i es vetlla per l'adequat acolliment lingüístic de la població nouvinguda a Catalunya. També col·labora, juntament amb els departaments de la Generalitat, en el foment de l'ús del català en les relacions professionals, especialment en l'àmbit socioeconòmic, i en el foment de l'oferta de serveis i productes en català en els diferents sectors d'activitat.

Àrea de Comunicació del CPNL

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes