25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 20 d'octubre de 2009

Una trentena d'alumnes i voluntaris de la Ribera d'Ebre visiten Llaberia

El Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE) va organitzar una visita al poble de Llaberia el dia 18 d'octubre, en què hi van participar un grup de trenta persones, format per alumnat dels cursos de català per a adults i voluntariat lingüístic de la comarca, en el marc del programa "Avui, què fem?".

Una trentena d'alumnes i voluntaris de la Ribera d'Ebre visiten Llaberia

Els participants a l'excursió entren al Museu del Bast.

Durant l'excursió, es va visitar el santuari de Santa Marina, protectora dels afers sentimentals. En aquest santuari, que està situat al terme de Pratdip (Baix Camp) i es troba en un lloc molt acollidor, es va fer l'esmorzar. Després, cap al migdia, es va pujar al poble de Llaberia, al terme de Tivissa (Ribera d'Ebre), on es van fer visites guiades al Museu del Transport a Bast -dedicat a la vida rural- i a l'església de Sant Joan Baptista, del segle XII. Per acabar l'estada a Llaberia, es va fer un tast de vins al mig de la plaça del poble i una petita excursió a peu.

L'activitat, subvencionada per la Secretaria de Política Lingüística, va comptar amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, l'Ajuntament de Flix i l'Institut Ramon Muntaner.


Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes