25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 5 de desembre de 2006

Per Nadal, el català va amb tu

El web de la Secretaria de Política Lingüística recull tradicions i regals per poder celebrar les festes donant corda al català.
Per Nadal, el català va amb tu

El caganer de la Queta

La Secretaria de Política Lingüística ha preparat una pàgina web (http://www.gencat.cat/llengua) on es recullen diferents productes en català existents al mercat amb l’objectiu de facilitar la tria de regals durant les dates nadalenques. En aquest espai, hi podeu trobar productes de telefonia, informàtica, noves tecnologies, jocs, la cartellera de cinema i les novetats de DVD en català que hi ha al mercat.

La pàgina web enllaça a l’apartat del web del Consorci per a la Normalizació Lingüística (http://www.cpnl.cat/nadal/) que recull les tradicions nadalenques, com el tió, les nadales, els pastorets i la carta per enviar als reis d’Orient.

D’altra banda, el Centre de Terminologia TERMCAT ha elaborat el Diccionari de joguines en línia que es podrà consultar a partir de la diada de Santa Llúcia al web del TERMCAT, http://www.termcat.cat/.


La Secretaria de Política Lingüística distribuirà caganers de la Queta


La Secretaria de Política Lingüística ha elaborat una figureta per al pessebre ben especial: el caganer de la Queta.

Es repartirà al Saló de la Infància, en el qual serà present la campanya “Dóna corda al català. El català va amb tu”, i també als diferents actes de campanya que tinguin lloc aquests dies nadalencs.

 


Oficina de Premsa de la Secretaria de Política Lingüística

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes