25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 17 de juny de 2009

El programa 'Avui, què fem?' visita Tivissa

El dia 21 de juny, a les 10.00 h, tindrà lloc una sortida a diversos llocs del municipi de Tivissa, en el marc del programa de coneixement de l'entorn "Avui, què fem?", organitzat pel Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE).

El programa 'Avui, què fem?' visita Tivissa

Tots els assistents a la visita al Castellet de Banyoles.

Aquesta sortida començarà amb una excursió al poblat ibèric del Castellet de Banyoles, un dels jaciments ibèrics més importants de Catalunya, que data del segle III a. de C. Després s'anirà al poble i es passejarà pel nucli antic de Tivissa, que es troba envoltat per una estructura emmurallada amb diversos portals. L'excursió s'acabarà amb una visita al conjunt i museu eclesiàstic del poble, un conjunt molt particular perquè està format per una església nova, gòtica, que està construïda al voltant d'una església antiga, renaixentista.

L'activitat està adreçada a l'alumnat dels cursos de català per a adults del Consorci per a la Normalització Lingüística, al voluntariat lingüístic de la comarca i als socis del CERE. La sortida serà a les 10 h de l'Estació d'Autobusos de Móra d'Ebre. Qui hi vulgui participar pot fer-ne la inscripció trucant al Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (977 41 05 21).

"Avui, què fem?" compta amb el suport de l'Institut Ramon Muntaner, la Secretaria de Política Lingüística i el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre.

 


Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes