25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 1 d'abril de 2009

Segona tertúlia del Club de Lectura Fàcil de Tortosa

I el 21 d'abril, tercera tertúlia sobre 'El llibre de la selva", de R. Kipling

El 23 de març va tenir lloc a la Biblioteca Marcel·lí Domingo la segona tertúlia del Club de Lectura Fàcil de Tortosa. El llibre escollit per a la lectura del mes de març va ser El Dr. Jekyll i Mr. Hyde, de J. L. Stevenson, de la col·lecció Kalafat, d'Editorial Castellnou.

 
 

 

Els llibres de lectura fàcil s'editen amb la finalitat de facilitar la lectura d'obres mundialment conegudes a nous lectors, aprenents d'una segona llengua, persones amb especial dificultat per a la comprensió lectora, etc. A més, a la Biblioteca de Tortosa s'ha creat un espai per a aquest tipus d'obres, anomenat el Racó de la Lectura Fàcil. Tot plegat vol ser un recurs per a professors, pares i educadors amb la finalitat de facilitar l'accés a la lectura a tothom.

Al voltant de 75 usuaris, entre alumnes dels cursos de català i aprenents del programa "Voluntariat per la llengua", han sol·licitat el llibre del mes. Per a l'abril, la lectura escollida és El llibre de la selva, de Ruyard Kipling, i ja es poden sol·licitar exemplars en préstec. La tercera tertúlia, que versarà sobre aquest llibre, tindrà lloc el 21 d'abril, a les 19.30 h, a la sala d'actes de la Biblioteca de Tortosa.
 


Ester Martí Accensi
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes