25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 17 de desembre de 2010

El Nadal, en català

Un any més, el Consorci per a la Normalització Lingüística publica la seva pàgina web de recursos nadalencs cpnl.cat/nadal, i l'espai de jocs en català

El Nadal, en català

Nadal 2010

A la pàgina web cpnl.cat/nadal trobareu contes de Nadal, la carta als Reis, felicitacions digitals per enviar als vostres amics i familiars, sabreu els llocs on podeu anar a veure pessebres, representacions dels pastorets, pessebres vivents i coneixereu les tradicions i rituals catalans: el Tió, cançons i dites populars nadalenques i consells per fer el pessebre.

A l'apartat de Regals trobareu informació sobre lots i paneres en català i consells per gaudir d'un Nadal solidari, sostenible i ecològic: recollida selectiva de residus, reciclatge, consum responsable i campanyes de participació social.

Durant el mes de novembre i la primera quinzena de desembre, el CPNL ha doblat el nombre de pàgines vistes de la web de Nadal respecte al mateix període de l'any passat. Les pàgines nadalenques del web del CPNL s'han visitat més de 48.000 vegades durant aquestes set setmanes. La meitat de visitants provenen del cercador Google i la resta són d'accés directe (cpnl.cat/nadal), o via Facebook o a través de l'Xtec, del Departament d'Educació.

A la pàgina de Nadal trobareu també l'accés a la pàgina de jocs en català del CPNL, amb informació actualitzada, l'enllaç a webs per jugar en català en línia i altres enllaços relacionats amb l'ús dels jocs i les joguines.


El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, més de 90 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. A través d'una xarxa de 22 centres de normalització lingüística estesa per tot el territori, el Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.
 


Àrea de Comunicació
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes