25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 3 de desembre de 2010

El CPNL inicia la campanya Jocs en català 2010-2011

Més de 220.000 cartes als Reis per tot Catalunya

Com cada any per aquestes dates, el Consorci per al a Normalització Lingüística (CPNL) dóna avui el tret de sortida a la campanya Jocs en català 2010-2011.

Enguany, el CPNL distribueix 67.000 catàlegs Jocs en català, 39.500 adhesius i 222.000 cartes als Reis d’Orient.

El CPNL inicia la campanya Jocs en català 2010-2011

Portada del catàleg de Jocs en català 2010-2011

El catàleg conté una relació de joguines i jocs en català agrupats segons el tipus de joc —puzles, jocs de taula, ordinadors, jocs multimèdia i altres joguines—, amb indicació de l’edat dels destinataris, el fabricant i una breu descripció de cada joc. Aquest material es reparteix entre comerciants, associacions de mares i pares d’alumnes, esplais i entitats de lleure, fires i parcs de Nadal, d'arreu del territori, a la Festa del Joc i la Joguina de Plataforma per la Llengua i al 48è Festival de la Infància de Barcelona.

Al web del CPNL trobareu la pàgina Jocs en català, amb informació actualitzada, l'enllaç a webs per jugar en català en línia i altres enllaços relacionats amb l'ús dels jocs i les joguines: reciclatge, joguina segura, consum responsable, etc.

El programa Jocs en català del CPNL, iniciat l'any 1997, té per objectiu l’extensió de l’ús del català per mitjà del joc i les joguines. Aquest ús és pensat per sensibilitzar d’una banda els fabricants i els venedors de jocs i joguines, i de l’altra els pares i mares i les entitats que els representen, tot a partir del joc i dels infants com a transmissors de la voluntat i la necessitat de jugar en català.


El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, més de 90 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. A través d'una xarxa de 22 centres de normalització lingüística estesa per tot el territori, el Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.
 


Àrea de Comunicació

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes