25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 1 de desembre de 2010

Obertes les inscripcions al 2n Congrés Convit

Tindrà lloc a Reus els dies 24 i 25 de març de 2011

L’1 de desembre s’obren les inscripcions al 2n Convit, que tindrà lloc a Reus els dies 24 i 25 de març de 2011. Les inscripcions s’han de fer a través del web http://www.congresconvit.cat. El web també inclou els enllaços al facebook i al Twitter del Congrés.

Properament s’activaran els apartats per presentar pòsters al Congrés així com per presentar candidatures als Premis Convit.

A més, el web d’aquest 2n Congrés de Serveis Lingüístics de Territoris de Parla Catalana permet consultar ja un programa provisional de ponències i taules rodones en les quals es tractaran els dos eixos en què pretén aprofundir aquesta trobada de professionals d’arreu dels Països Catalans: llengua i immigració, i llengua i empresa. Alguns dels caps de cartell són Andreu Domingo, subdirector del Centre d’Estudis Demogràfics de la Universitat Autònoma de Barcelona; Josep M. Canyelles, promotor de Responsabilitat Global, i Eduard Prats, director general de l’Institut Superior de Màrqueting. A més, el 2n Convit comptarà amb professionals del món del periodisme per presentar i moderar com Rita Marzoa, Xavier Graset, Francesc Domènech, Coia Ballesté i Josep Baiges.

El 2n Congrés Convit, que reunirà uns 350 professionals, pretén donar un paper essencial a la representació territorial de tots els pobles de parla catalana, d’una banda, amb la taula rodona “Llengua, immigració i empresa als territoris de llengua catalana” i, de l’altra, amb la presentació d’experiències de serveis lingüístics de qualsevol punt del domini lingüístic català.

Reus pren el relleu de Girona, que el 2009 va organitzar el 1r Congrés, i torna a recordar, doncs, aquella lletra de convit en què Antoni M. Alcover va fer una crida a tots els pobles de parla catalana. En aquesta ocasió el Congrés Convit està organitzat per la Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus, la Secretaria de Política Lingüística, el Consorci per a la Normalització Lingüística, la Diputació de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili, i la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus i hi col·laboren la Xarxa Vives d’Universitats, el Govern d’Andorra i l’Ajuntament de Perpinyà.


Comitè organitzador del 2n Congrés Convit
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes