25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 29 de novembre de 2010

Acord de col·laboració entre el Servei Local de Català de Rubí i la Federació de Comerciants i Gremis de Rubí

El Servei Local de Català (SLC) de Rubí ha signat recentment un acord de col·laboració amb la Federació d'Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí (FACGR) per al desenvolupament d'actuacions de normalització lingüística.

Acord de col·laboració entre el Servei Local de Català de Rubí i la Federació de Comerciants i Gremis de Rubí

Enric Pallarès és el president de la FACGR

Amb aquest acord de col·laboració, el SLC es compromet a informar els associats a la FACGR dels apartats de la Llei 1/1998, de política lingüística, més relacionats amb els establiments del món socioeconòmic. El SLC de Rubí també facilitarà el lèxic Català a la carta als bars i restaurants associats i altres lèxics i materials específics de què disposi (vocabulari de joieria, d’electrodomèstics, de pastisseria, de fruita, de verdures, etc.). A més, tots els associats a la FACGR gaudiran de matrícula preferent als cursos generals de català.

La FACGR, per la seva banda, es compromet a complir les responsabilitats lingüístiques que marca la Llei de política lingüística, a aprofitar els recursos que el SLC de Rubí posi al seu abast i a fer-ne difusió entre els seus associats.

Aquest acord de col·laboració tindrà vigència fins a l’octubre del 2013.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes