25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 18 de novembre de 2010

El Consorci col·labora amb el jurat del 3r Concurs de Relats Breus i Poesia del Montsià

El Consorci per a la Normalització Lingüística, a través del Servei Comarcal de Català del Montsià (SCCM), ha format part del jurat de la tercera edició del Concurs de Relats Breus, Poesia i Pintura Ràpida, que organitza l'Àrea de Cultura del Consell Comarcal.

El Consorci col·labora amb el jurat del 3r Concurs de Relats Breus i Poesia del Montsià

Foto de família dels guardonats i el jurat.

La tècnica del SCCM, Isabel Obradós, va formar part del jurat qualificador de l'apartat literari (relats i poesia) del certamen. Els guardons es van lliurar el passat 17 de novembre, en el decurs d'un acte presidit pel president de la institució, Joan Castor Gonell, i el president de la Comissió de Cultura, Moisès Carles.

El premi corresponent a la categoria de poesia, i amb un valor de 500 euros, va estar per al rapitenc Miquel Reverté, amb l’obra: Estacions deltaiques, que narra el canvi de les estacions i el seu efecte sobre els camps d’arròs. La gran guanyadora, Anna Ralda, qui per tercer any consecutiu s’emporta algun premi, va guanyar l’accèssit en aquesta categoria amb l’obra: Espurnes d’enyor.

Pel que fa a la categoria de relats breus, el primer premi corresponent a un valor de 500 euros, va estar per a Rafel Duran, amb la narrativa Maria, amb la temàtica de la violència de gènere, com a xacra social. Aquest és el segon any que Duran guanya el primer premi en aquesta categoria. Estefania Guarch es va emportar l’accèssit amb l’obra: Una realitat ben somiada.
 


Servei Comarcal de Català del Montsià

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes