25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 16 de novembre de 2010

Voluntariat per la llengua al Centre Penitenciari de Can Brians

El programa de Voluntariat per la llengua s’estén als mòduls d’homes

Voluntariat per la llengua al Centre Penitenciari de Can Brians

CP Can Brians 1

Gràcies a l’èxit de la 1a edició del Voluntariat per la llengua al Centre Penitenciari Can Brians 1, els interns dels mòduls d’homes han sol·licitat fer les sessions de conversa en català amb voluntaris per la llengua de la mateixa manera que ja es va posar en pràctica als mòduls de dones durant el curs passat.

Per poder tirar endavant aquesta activitat, al Centre de Normalització Lingüística Ca n’Ametller s’han inscrit 10 voluntaris que dedicaran una hora a la setmana a parlar en català amb una vintena d’interns i internes alumnes dels cursos de català que ofereix dins del mateix centre el CFA Artur Martorell. S’han format 5 grups de conversa: 2 als mòduls d’homes i 3 als mòduls de dones.

Igual que l’any passat, els nous voluntaris han assistit a una sessió informativa sobre les peculiaritats del centre penitenciari a càrrec de la Creu Roja al Baix Llobregat Nord. Aquesta entitat col·labora en el projecte des del primer dia donant suport, consell i assessorament a les persones que desenvoluparan tasques de voluntariat dins del centre penitenciari. 

Els voluntaris han pogut fer una visita al Centre Penitenciari per tal de conèixer l’entorn i el funcionament dels mòduls on faran l’activitat dels grups de conversa. Durant la trobada els voluntaris més veterans han pogut explicar la seva experiència als nous i intercanviar idees i mètodes aplicables a les converses amb els interns i les internes.


CNL Ca n'Ametller

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes