25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 12 de novembre de 2010

El vicepresident del Govern visita la nova seu del CNL de les Terres de l'Ebre

El Centre està ubicat a l'edifici municipal del carrer de Montcada, 27

El vicepresident del Govern de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha visitat avui les instal·lacions de la nova seu del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), situades al carrer de Montcada, 27, 3r, de Tortosa.  

El vicepresident del Govern visita la nova seu del CNL de les Terres de l'Ebre

Un moment dels parlaments de les autoritats.

El vicepresident, acompanyat de l'alcalde de ciutat, Ferran Bel i Accensi; del delegat del Govern, Lluís Salvadó i Tenesa, i del president del CNLTE, Francesc Gas i Ferré, ha conegut de primera mà els espais que l'Ajuntament de Tortosa recentment ha posat a disposició del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Josep-Lluís Carod-Rovira ha destacat “el compromís de les institucions i la ciutadania de les Terres de l’Ebre per utilitzar desacomplexament i amb naturalitat la llengua catalana”. I és que és en aquest territori on hi ha un ús més elevat de la llengua catalana tant oral com escrit de tot Catalunya, tal com ha remarcat. “La llengua catalana a les Terres de l’Ebre s’associa a normalitat, qualitat i modernitat, que és el millor que li pot passar a una llengua perquè li assegura el seu futur”.

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha destacat que l’entesa entre les diferents institucions ha fet possible la nova seu, la qual és un “reconeixement a la feina feta pel Consorci a les Terres de l’Ebre”. Finalment el president del CPNL, Francesc Gas, ha destacat que amb la nova seu “guanyem efectivitat”, perquè “junts, totes les institucions, podem arribar més lluny i oferir un millor servei a la nostra llengua”

La nova seu del CNLTE integra el Servei Local de Català de Tortosa i Servei Comarcal de Català del Baix Ebre. Està situada al nucli antic de la ciutat, concretament a l'edifici propietat de l'Ajuntament de Tortosa del carrer de Montcada, 27. El Centre ocupa la tercera planta de l'edifici, amb una superfície útil de 197,70 metres quadrats.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes