25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Diumenge, 17 d'octubre de 2010

Nous cursos de català d’acolliment lingüístic al Baix Ebre i la Terra Alta

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre amplia l'oferta de cursos de català per a adults d'acolliment lingüístic, amb quatre nous cursos de nivell bàsic i un de nivell inicial a  Tortosa, Roquetes, Gandesa, Corbera d’Ebre i Vilalba dels Arcs.

Nous cursos de català d’acolliment lingüístic al Baix Ebre i la Terra Alta

Aquests cursos formen part del Pla d'acolliment lingüístic de les Terres de l'Ebre (PALTE) i estan organitzats conjuntament pel Consorci per a la Normalització Lingüística, ajuntaments, consells comarcals i associacions d'immigrants del territori. Les classes tindran lloc entre els mesos d'octubre i desembre de 2010, i arribaran a un centenar d'alumnes.

A les poblacions del Baix Ebre de Tortosa i Roquetes s'imparteixen dos cursos de nivell bàsic 1, igual com a les localitats terraltines de Gandesa i Vilalba dels Arcs. Aquests cursos tenen una durada de 45 hores lectives i són impartits per tècniques del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE). A Corbera d'Ebre s'ofereix un curs de nivell inicial 1, de 20 hores de durada, ja que és el primer cop que s'organitza un curs del PALTE en aquesta població de la Terra Alta.

Aquests cursos estan finançats per les secretaries per a la Immigració i de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

 


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes