25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 15 d'octubre de 2010

Comença a Roquetes el Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC)

El 16 d’octubre comencen a diferents municipis de Catalunya i la Franja les projeccions de tardor del Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC).

Comença a Roquetes el Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC)

A les Terres de l’Ebre, l’única sala que participa en la iniciativa és OCine de Roquetes, on el dissabte 16 d'octubre es podrà veure la pel·lícula Com ensinistrar un drac. Dissabte vinent, 23 d’octubre, es projectarà Arthur i la venjança de Maltazar. El dia 30 d'octubre es projectarà Planet 51, el 6 de novembre, Shrek: feliços per sempre, i el 13 de novembre es clourà el cicle amb Toy Story 3. Totes les projeccions es fan en dissabete, a partir de les 16.30 h, a la sala del carrer de Severo Ochoa de Roquetes. El preu únic de l'entrada, 3,5 euros.

El CINC una iniciativa de la Secretaria de Política Lingüística que es va posar en marxa l’any 2001 amb l’objectiu d’ampliar l’oferta de cinema infantil en català al mercat, formar nous espectadors de cinema en aquesta llengua i potenciar l’hàbit de veure cinema en català. Actualment el cicle està coorganitzat amb diversos ajuntaments, el Consorci per a la Normalització Lingüística i alguns circuits de distribució cinematogràfica. El cicle està plenament consolidat. Al llarg de l’any se’n fan dues edicions, una a la primavera i l’altre a la tardor.

Trobareu els llocs, dates i horaris de projecció l’agenda de cinema del web Llengua catalana: http://www.gencat.cat/llengua/cartellera.
 


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes