25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 9 d'octubre de 2006

Vora 450 alumnes comencen els cursos de català per a adults

S'impartiran 33 cursos en catorze municipis

Es distribuïxen en 33 cursos, que majoritàriament han sigut organitzats en conveni amb associacions d'immigrants, consells comarcals i ajuntaments.
Vora 450 alumnes comencen els cursos de català per a adults

Curs de nivell inicial a Móra d'Ebre, el 10 d'octubre de 2006

Els dies 9 i 10 d’octubre gairebé 450 alumnes comencen el primer quadrimestre dels cursos de català per a adults que organitza el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE). Durant el mes d'octubre s'obriran 33 cursos als municipis de Tortosa, l'Aldea, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, Deltebre, el Perelló, Flix, Móra d'Ebre, Rasquera, Gandesa, la Fatarella, el Pinell de Brai, Amposta i Mas de Barberans. D'aquests, una dotzena són per a catalanoparlants i 21 per a no catalanoparlants.

Això ha estat possible, en bona part, gràcies als convenis que el CNLTE ha signat amb diverses associacions d’immigrants i amb els consells comarcals i ajuntaments del territori, que han permès obrir 22 cursos de nivell inicial i bàsic finançats per la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat.

A partir d’ara, el CNLTE comença a preparar una nova edició de la campanya “Voluntaris per la llengua” i el segon quadrimestre dels cursos, per als quals s’obrirà la matrícula al febrer.

CNLTE

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes