25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 8 de juliol de 2010

Acte de cloenda dels cursos de català a la Terra Alta

El 8 de juliol va tindre lloc a la seu del Consell Comarcal de la Terra Alta l'acte de cloenda dels cursos de català per a adults 2009-2010 del Consorci per a la Normalització Lingüística impartits a la comarca.

Acte de cloenda dels cursos de català a la Terra Alta

Una imatge del final de curs d'enguany.

Durant l'acte es van lliurar una cinquantena de certificats a l'alumnat que ha cursat nivell incial, bàsic, intermedi, de suficiència i superior de llengua catalana a les poblacions de Batea, Bot, la Fatarella, Gandesa, Horta de Sant Joan i Vilalba dels Arcs, a la Terra Alta. Durant el període 2009-2010 es van impartir a la contrada deu cursos presencials de català per a adults i sis a distància, amb una inscripció de 240 alumnes procedents de diversos municipis de la Terra Alta, la Ribera d'Ebre i el Matarranya.

L'acte va ser presidit per Àngel Ferràs, president comarcal, i per Josep R. Suñé, conseller comarcal i representant de la Terra Alta al Consell del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre, i va consistir en el lliurament de certificats, el reconeixement a les tres alumnes que van obtindre millors qualificacions i un aperitiu.


Servei Comarcal de Català de la Terra Alta

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes