25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 6 de juliol de 2010

Acte de cloenda dels cursos de català a Tortosa i el Baix Ebre

El 5 de juliol va tindre lloc a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre l'acte de cloenda dels cursos de català per a adults 2009-2010 del Consorci per a la Normalització Lingüística impartits a la ciutat de Tortosa i a la comarca del Baix Ebre.

Acte de cloenda dels cursos de català a Tortosa i el Baix Ebre

Foto de família feta als jardins del Consell Comarcal.

Durant l'acte es va lliurar prop d'un centenar de certificats a l'alumnat que ha cursat nivells oficials de llengua catalana en els cursos organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística. També es van fer nou reconeixements als alumnes que han obtingut millors qualificacions en cada nivell d’aprenentatge.

L'acte va ser presidit pel president del Consell del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), Francesc Gas, qui va explicar que durant el període 2009-2010 s'han  organitzat fins a 103 cursos de català presencials i altres 26 cursos a distància a les Terres de l'Ebre. En total, hi ha hagut més de 2.500 inscripcions d’alumnes.

L'acte va finalitzar amb el lliurament d'un obsequi al professorat dels cursos i una fotografia de família de l'alumnat, el professorat i el president del Consell del CNLTE als jardins del Consell Comarcal del Baix Ebre.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes