25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 29 de juny de 2010

Actes de final de curs a Tortosa-el Baix Ebre i la Terra Alta

El Consorci per a la Normalització Lingüística organitza dos actes per celebrar el final dels cursos de català per a adults 2009-2010 a Tortosa i el Baix Ebre, i a la comarca de la Terra Alta.

Actes de final de curs a Tortosa-el Baix Ebre i la Terra Alta

Imatge del final de curs del període 2008-2009 a Tortosa-el Baix Ebre.

El primer acte tindrà lloc el 5 de juliol, a les 19.00 h, a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre. Es lliuraran els certificats d'assistència i assoliment a l'alumnat dels cursos de català de Tortosa i el Baix Ebre, en concret dels nivells Bàsic 3, Elemental 2, Intermedi 3, de Suficiència 3 i Superior.

El segon acte serà a la comarca de la Terra Alta, concretament el 8 de juliol, a les 20.00 h, a la seu del Consell Comarcal. També es lliuraran els certificats a l'alumnat que ha assistit a cursos de català a Batea, Bot, la Fatarella, Gandesa i Vilalba dels Arcs en el darrer període.

A la ciutat de Tortosa, en el període 2009-2010 s'han organitzat 55 cursos presencials (des del nivell Inicial al Superior) i 6 a distància (Intermedi i de Suficiència), amb 1.175 inscrits a hores d'ara.

Al Baix Ebre s'han organitzat 12 cursos presencials (des del nivell Inicial al de Suficiència) i 8 a distància (Intermedi i de Suficiència), amb 338 inscrits en l'actualitat.

A la Terra Alta s'han impartit 10 cursos presencials (des del nivell Inicial al Superior) i 18 a distància (Intermedi i de Suficiència), amb 240 inscrits en total.

 

 

 

 


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes