25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 3 d'octubre de 2006

S’han concedit ajuts d’1.000.000 d’euros per a la promoció dels usos interpersonals de la llengua catalana

Els ajuts, en el marc de la campanya "Dóna corda al català. El català va amb tu", es destinen a 64 projectes presentats per 59 entitats

La partida pressupostària s’ha incrementat un 18,5 % respecte a la dotació de l’any passat

Una seixantena d’entitats sense finalitat de lucre han rebut ajuts per desenvolupar projectes que fomenten l’ús de la llengua catalana en el marc de la convocatòria de subvencions per a iniciatives adreçades a promoure els usos interpersonals de la llengua catalana per a l’any 2006.

La convocatòria té una dotació pressupostària d’1.000.000 d’euros, un 18,5% més que l’any passat, i s’emmarca en la campanya “Dóna corda al català. El català va amb tu”, promoguda pel Govern per tal de fomentar l’ús efectiu de la llengua catalana. D’acord amb els objectius d’aquesta campanya per al 2006, la convocatòria prioritza aquelles activitats de sensibilització per a l’extensió de l’ús social de la llengua catalana adreçades a joves de 15 a 29 anys, que potencien els factors emocionals i identitaris, que incrementen la percepció del català com una llengua adequada també per a usos no formals i que promouen els valors del català com a llengua útil i que facilita l’èxit professional.


En total, s’han subvencionat 64 projectes, presentats per 59 entitats.


Distribució territorial dels projectes i de les entitats:

 Barcelona

Tarragona

Lleida

Girona

Terres de l’Ebre

Entitats

48

1

2

7

1

Projectes

52

1

2

8

1


Tipologia d’activitats subvencionades:


-Activitats de sensibilització per a l'extensió de l'ús social de la llengua catalana. Tenen prioritat les que s'adrecen a joves de 15 a 29 anys.


-Activitats que potencien els factors emocionals i identitaris que poden vincular més intensament els joves i adolescents a la llengua catalana.


Oficina de Premsa de la Secretaria de Política Lingüística
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes