25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 17 de juny de 2010

Entrega de certificats d’assistència a l'alumnat de català a Jesús

El passat dimarts dia 15 de juny, a dos quarts de set de la tarda, es va fer l’entrega de certificats del nivell Intermedi 2 als alumnes que han seguit aquest curs de de català a Jesús.

Entrega de certificats d’assistència a l'alumnat de català a Jesús

Foto de família de l'alumnat i la professora.

L’acte va tenir lloc dins del marc de la festa de celebració del 2n aniversari del Punt@jove, organitzat per l’Ajuntament de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Jesús. A part dels certificats, es va obsequiar els alumnes amb un llibre de poemes de Màrius Torres, traduïts a diferents idiomes, editat pel Consorci per a la Normalització Lingüística i l'Ajuntament de Lleida, en el marc del centenari del poeta lleidatà. Hi van assistir divuit alumnes, dels vint-i-cinc que hi havia matriculats al curs. 

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de l’EMD, Pere Panisello, i de la regidora de cultura, Dolors Queralt. A part, hi havia la presència d’altres alumnes de la resta de cursos organitzats per l’Ajuntament durant aquest període 2009-2010, els quals van obtenir els seus respectius certificats d’assistència. La festa va acabar amb una actuació de joves músics de la localitat i amb un berenar popular per a tots els assistents.
 


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes