25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 10 de juny de 2010

El Consorci ensenya a parlar en català 40 jóvens d'una escola taller de Tortosa

El dia 23 de juny finalitzarà oficialment l'activitat de l'Escola Taller Coll de l'Alba, de Tortosa, un centre de formació ocupacional on el Consorci per a la Normalització Lingüística ha desplegat un pla de formació durant els últims dos cursos.

El Consorci ensenya a parlar en català 40 jóvens d'una escola taller de Tortosa

Un grup d'alumnes de l'Escola Taller Coll de l'Alba.

En concret s'ha ensenyat a parlar en català els quaranta jóvens nouvinguts que s'han format en diversos oficis del ram de la construcció en aquest centre ocupacional, mitjançant l'organització de cursos de català dels nivells bàsic 1, 2 i 3 que s'han desenvolupat durant els períodes 2008-2009 i 2009-2010.

En total, s'han impartit dos cursos de nivell bàsic 1, tres de nivell bàsic 2 i altres tres de nivell bàsic 3. Tots els cursos tenien una durada de 45 hores lectives. El nombre total d'inscripcions d'alumnat d'aquest pla de formació ha sigut de 101.

Fins ara, 17 alumnes de l'Escola Taller Coll de l'Alba han obtingut el certificat de nivell A de llengua catalana. El dia 22 de juny s'examinaran altres 19 alumnes dell centre per a l'obtenció d'aquesta acreditació.

 


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes