25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 7 de juny de 2010

4t Torneig d'Scrabble de les Terres de l'Ebre

La celebració es va produir en el marc de la 7a Fira del Llibre Ebrenc

L'Associació Juvenil de Jocs d'Estratègia i de Rol de la Ribera d'Ebre Baronia d'Entença va celebrar el 6 de juny de 2010, de les 10 del matí a les 2 del migdia, a Móra d'Ebre, el 4t Torneig d'Scrabble de les Terres de l'Ebre.

4t Torneig d'Scrabble de les Terres de l'Ebre

Cartell del 4t Tornegi d'Scrabble de les Terres de l'Ebre.

El torneig, organitzat per l'Associació Juvenil de Jocs d'Estratègia i de Rol de la Ribera d'Ebre Baronia d'Entença, de Móra d'Ebre, es va organitzar en el marc de la sèptima edició de la Fira del Llibre Ebrenc i va aplegar diversos participants de la comarca de la Ribera d'Ebre, bona part dels quals és alumnat del Consorci per a la Normalització Lingüística i voluntariat lingüístic.

En la categoria d'adults va guanyar, per segon any consectiu, Cori Fusté, que va rebre com a premi un exemplar del joc Castellers; en la categoria infantil, Martí Plana, que va rebre com a premi un exemplar del joc Bocamoll, i entre la categoria d'adults nouvinguts es va donar el premi a Mohammed Talha, que també va rebre un exemplar del joc Bocamoll. 

El Consorci per a la Normalització Lingüística va col·laborar en l'organització del campionat divulgant el joc de l'Scrabble en català entre els alumnes prèviament a classe i participant en el jurat del concurs. L'activitat va comptar també amb la col·laboració de La Llanterna Teatre Municipal, del Col·lectiu Crit i Revolta, de l'Ajuntament de Móra d'Ebre, del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya.


Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes