25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 3 de juny de 2010

'Aprèn català a l'estiu' ofereix onze cursos a Tortosa

El Consorci per a la Normalització Lingüística organitza onze cursos de català per a adults  durant els mesos de juny i juliol a la ciutat de Tortosa, sota el lema d'Aprèn català a l'estiu.

'Aprèn català a l'estiu' ofereix onze cursos a Tortosa

Per a les persones catalanoparlants s'ofereix un curs de grau intermedi 3, per a l'obtenció del certificat de grau B, i un curs de nivell elemental 3, per a l'obtenció del certificat de nivell A2 elemental. Els cursos s'impartiran en el període comprès entre el 29 de juny i el 30 de juliol de 2010, amb sessions diàries de dos hores de durada. Les proves de nivell s'efectuaran els dies 21 i 22 de juny al Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (carrer Nou del Vall, 9) i les inscripcions, els dies 28 i 29 de juny.

Per a les persones no catalanoparlants s'organitzen nou cursos de nivell inicial 1 i inicial 2, de vint hores de durada cadascun, entre el 14 de juny i el 30 de juliol. Les inscripcions s'efectuen a la seu del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre.

Els cursos s'impartiran a la seu tortosina de la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED), al carrer de Cervantes, 17.

 

 

 


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes