25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 26 de setembre de 2006

El CNL de Barcelona i Òmnium Cultural signen un conveni per dur a terme el programa "Quedem?"

El proper 27 de setembre el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona signarà un conveni de col·laboració amb Òmnium cultural per formalitzar la seva participació en el programa Quedem?, a través del qual s’ofereix als alumnes dels cursos de català tot un seguit d’activitats culturals que els permeten conèixer Barcelona en un entorn comunicatiu en català.
El CNL de Barcelona i Òmnium Cultural signen un conveni per dur a terme el programa

Un moment de la signatura del conveni. D'esquerra a dreta: Carles Martí, president del CNL de Barcelona, Jordi Porta, president d'Òmnium, i Sixte Moral, president del CPNL i secretari de Política Lingüística.

El programa cultural Quedem? convida els alumnes a participar en itineraris per barris, festes tradicionals com Sant Medir, Sant Jordi o bé la Mercè, visites al CCCB, a biblioteques, a la Pedrera, al Taller de Músics, etc. amb l’objectiu de donar a conèixer la ciutat i la seva vida associativa i cultural als nouvinguts. El principal gruix de les visites són els alumnes dels cursos de català, però l’oferta de les activitats també és oberta a la participació de la població autòctona per afavorir la diversitat, promoure l’intercanvi cultural i formentar la cohesió social.

La iniciativa Quedem?, subvencionada per la Secretaria de Política Lingüística, es va encetar el darrer mes de gener i des d’aleshores un miler d’alumnes del Centre de Normalització Lingüística han assistit a les més de 50 activitats organitzades per Òmnium Cultural. D’aquests mil alumnes, més del 70% estaven inscrits als cursos bàsics i la resta, a nivells superiors.

Actualment, el CNL de Barcelona està treballant en la creació i planificació de noves alternatives socials i culturals per oferir als alumnes nouvinguts.
Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes