25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 26 de maig de 2010

Alumnes del cursos de català i participants del Voluntariat per la llengua de Castellar del Vallès participen d’un berenar multicultural

Alumnes del cursos de català i participants del Voluntariat per la llengua de Castellar del Vallès participen d’un berenar multicultural

L’Espai Plural Calissó va acollir el passat dimarts 25 de maig a la tarda els alumnes dels cursos bàsics i els participants del Voluntariat per la llengua per feu un berenar multicultural organitzat pel Servei de Català en col•laboració amb la Regidoria de Nova Ciutadania i la Regidoria d’Educació.
En aquesta trobada els alumnes dels cursos de català per a adults, juntament amb participants del programa Voluntariat per la llengua, es van trobar per berenar i conversar sobre les experiències que han anat acumulant en les seves trobades. Cadascú va portar un plat que va preparar per compartir i donar a conèixer així la gastronomia de diversos indrets del món. Es van poder tastar plats de Colòmbia, Brasil, Equador, França, Polònia, Extremadura i Andalusia.
Aquesta trobada és una de les activitats que ha organitzat el Servei de Català en l’edició de primavera 2010 perquè les parelles lingüístiques i els alumnes es puguin conèixer millor i tinguin l’oportunitat de conversar d’una manera distesa.
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes