25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 24 de maig de 2010

Els alumnes de català de la Canonja tanquen el curs fent de guies per la població

El dia 18 de maig, els alumnes de nivell Inicial 2 van fer una visita gimcana als companys del nivell Inicial 1

L’alumnat dels cursos de català de nivell inicial de la Canonja ha finalitzat la formació amb una visita gimcana pel poble. En aquest cas, els alumnes del curs de català Inicial 2 es van convertir, el dia 18 de maig, en guies del seu municipi.

Els alumnes de català de la Canonja tanquen el curs fent de guies per la població

La visita gimcana va finalitzar al castell de Masricard

Els convidats eren els alumnes del curs de català de nivell Inicial 1, organitzats en quatre equips, que van donar un tomb pel poble per conèixer el poliesportiu, l'església, l'Ajuntament antic, el teatre de l'Orfeó Canongí, el casal de la gent gran i el castell de Masricard (seu protocol·lària de l'Ajuntament).

A cada parada de la visita, els guies proposaven un joc lingüístic als quatre equips i repartien punts de premi segons els resultats. Així, la ruta es va convertir en un punt de trobada entre els alumnes dels cursos de català dels dos nivells, en què van utilitzar el català com a llengua de comunicació.

Aquests cursos han tingut una durada de tres mesos i s’han organitzat, conjuntament amb el Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de Tarragona, a l’Escola La Canonja i a l’IES Collblanc de la la mateixa població.

 


SLC de Tarragona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes