25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 24 de maig de 2010

El Voluntariat per la llengua i la Fundació Club Natació Sabadell organitzen l’acte: “Experiències personals en l’ús del català com a llengua d’acollida”

Presentació de testimonis i xerrada oberta a les parelles lingüístiques

 

El Voluntariat per la llengua i la Fundació Club Natació Sabadell organitzen l’acte: “Experiències personals en l’ús del català com a llengua d’acollida”

El dimecres 19 de maig, a les set de la tarda, a l’auditori de la Corporació Sanitària i Universitària Parc Taulí de Sabadell, el Voluntariat per la llengua del CNL de Sabadell i la Fundació Club Natació Sabadell van organitzar un acte sobre experiències personals en l’ús del català com a llengua d’integració social i cultural.

Va obrir l’acte Edwin Winkels, periodista holandès arrelat a Catalunya i redactor d’El Periódico de Catalunya, que va explicar la seva experiència personal en l’ús de la llengua catalana com a eina d’integració social i laboral.

Tot seguit, Montse Flores, escriptora i mestra de català, va explicar la seva experiència com a ensenyant d’una llengua d’acollida i va presentar el seu llibre, en format lectura fàcil, L’aigua del Rif. Adolfo Martín i Kaoussou Souane, parella lingüística del Voluntariat per la llengua, van compartir amb els assistents la seva experiència i les seves motivacions per participar en el programa.

En acabar, es va encetar un torn obert de paraules en què tots els assistents van exposar i comentar les pròpies vivències en l’ús de la llengua catalana en el seu àmbit de relacions socials.
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes