25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 20 de maig de 2010

Taller de sensibilització lingüística a l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat

La proposta s’emmarca dins de les activitats de la campanya “Encomana el català”

El dimarts 18 de maig, 15 persones que atenen el públic en els departaments de l’Àrea d’Acció Territorial,Tresoreria, Personal, Acció Social, Esports, i Salut, Biblioteca Central i Biblioteca Marta Mata de Cornellà, entre d’altres, van participar en el taller “Encomana el català. Una sessió dinàmica per reflexionar conjuntament sobre els comportaments lingüístics més habituals, especialment el de canviar de llengua quan no és necessari, i promoure el debat vers a l’ús de la llengua catalana al carrer.

Taller de sensibilització lingüística a l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Des de Plataforma per la Llengua, es van donar idees i recursos estratègics per afavorir l’ús social del català durant aquest taller de sensibilització lingüística que va permetre reflexionar sobre situacions reals de contacte amb l’usuari no catalanoparlant.
 
El taller, que va durar una hora i va ser conduït per una dinamitzadora de Plataforma per la Llengua, va fomentar molt la participació del grup i va permetre adquirir alguns recursos per afrontar aquests tipus de situacions. “Encomana el català” és una campanya impulsada pel Govern de Catalunya amb l’objectiu principal de sensibilitzar la població perquè en les converses mantingui la llengua amb normalitat.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes