25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 20 de maig de 2010

“Històries i llegendes del món” a Polinyà

El passat dimecres 19 de maig, a les set de la tarda, a l’edifici El Roure de Polinyà, una vintena de persones van gaudir d’una bona estona escoltant llegendes de diferents països.

 

 

“Històries i llegendes del món” a Polinyà

Alumnes del curs de català de nivell bàsic 3 i participants del Voluntariat per la llengua van explicar una llegenda del seu país a la taula rodona “Històries i llegendes del món”. Aquesta activitat es va fer amb motiu del Dia Mundial de la Diversitat i va ser una de les activitats organitzades per als cursos d’acolliment i per al Voluntariat per la llengua.

La regidora d’Educació, Gemma Piñol, va donar la benvinguda als assistents i la llegenda del Cavall Bernat de Montserrat va obrir l’acte. Tot seguit el Perú, l’Argentina, l’Uruguai, Malta i Andalusia van ser els protagonistes de les històries que van explicar els alumnes del curs de català. Per acabar, un voluntari va explicar una llegenda del Baix Empordà. Va ser una bona oportunitat per conèixer cultures i mantenir la tradició d’explicar llegendes, part important de la nostra literatura popular.

Aquesta activitat va ser un avançament de la presentació del llibre 20 contes comptats, elaborat per alumnes i aprenents del Centre de Normalització Lingüística de Sabadell, on podrem trobar 20 contes que ells han recollit, escrits en català i en la seva pròpia llengua.
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes