25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 18 de maig de 2010

L'Ajuntament de Valls ja forma part del Consorci

L'Oficina de Català de la capital de l'Alt Camp obrirà aquest estiu

L’alcalde de Valls, Albert Batet, i el president del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), Bernat Joan, han signat avui, 18 de maig de 2010, el conveni d'integració de la capital de l'Alt Camp, que comptarà amb una nova oficina de català, integrada en el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona (CNLT). La signatura s'ha realitzat a la Sala de Govern de l’Ajuntament de Valls.

L'Ajuntament de Valls ja forma part del Consorci

La signatura del conveni s'ha fet a la Sala de Govern de l'Ajuntament de Valls

Com a conseqüència més visible d'aquesta incorporació, es crearà l'Oficina de Català de Valls, que començarà a funcionar de manera estable abans de l’estiu.

L’acte ha comptat amb la presència del regidor d’Educació, Joan Canela, de la presidenta del CNLT, Rosa M. Rossell, i de la gerent del CPNL, Pilar López. A més, hi han assistit la directora del CNLT, Rosa Ibarz, les tècniques de català Teresa Guasch i Carme Leiva, i personal tècnic de l’Ajuntament de Valls.

En els parlaments posteriors, l’alcalde de Valls ha destacat la seva satisfacció per la consolidació de la col·laboració entre el CPNL i l’Ajuntament i per la creació de la nova Oficina de Català de Valls, ja que contribuirà a promoure encara més la presència de la llengua catalana en totes les activitats ciutadanes.

El president del CPNL ha destacat en el seu parlament la feina que el nostre organisme està fent arreu del territori i la importància de la integració de Valls a la xarxa de serveis del CNLT, per garantir i incrementar les activitats docents i de dinamització.

Finalment, el regidor d’Educació ha parlat del Consell de Política Lingüística de Valls, del qual el CNLT ja forma part, com a element cohesionador de les actuacions de normalització lingüística a la ciutat.


CNL de Tarragona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes