25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 17 de maig de 2010

Voluntaris i aprenents de Polinyà parlen del seu poble favorit de Catalunya a l’última tertúlia cafè d’aquesta primavera

La Costa Brava va ser la zona preferida dels voluntaris i aprenents

Voluntaris i aprenents de Polinyà parlen del seu poble favorit de Catalunya a l’última tertúlia cafè d’aquesta primavera

El passat dimecres, 5 de maig, a les 6 de la tarda, alguns voluntaris i aprenents d’aquesta edició de primavera es van trobar per parlar de pobles de Catalunya. Roc de Sant Gaietà, L’Ametlla de Mar i la cala Sant Jordi, Cadaqués, Llançà, Calella de Palafrugell o Llafranc van ser els pobles favorits dels tertulians. Tot i que la majoria dels assistents es van mostrar més amants de la costa catalana, també van sortir propostes de pobles interiors, com Besalú o Montblanc.

Va ser una bona ocasió per conèixer millor aquests pobles i donar la possibilitat de visitar-los aquesta primavera o estiu.

Les tertúlies cafè són una de les activitats que organitza el Servei de Català, perquè les parelles lingüístiques es puguin conèixer millor i tinguin l’oportunitat de conversar d’una manera distesa. Aquesta va ser l’última tertúlia cafè d’aquesta primavera del Voluntariat per la llengua de Polinyà.
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes