25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 5 de maig de 2010

I Concurs de microrelats al CNL de Terrassa i Rubí

Enguany, el CNL de Terrassa i Rubí ha convocat un concurs de microrelats adreçat a alumnes matriculats als cursos de català Rubí i a voluntaris i aprenents que participen en el “Voluntariat per la llengua” a Terrassa, Rubí, Vacarisses i Ullastrell.

I Concurs de microrelats al CNL de Terrassa i Rubí

Hi ha quatre categories: els alumnes i els voluntaris dels cursos elementals (categoria A), els dels cursos intermedis (categoria B), els dels cursos de suficiència (categoria C) i els dels cursos superiors (categoria D).

Els microrelats han de ser originals i inèdits, han d’estar escrits íntegrament en català i han de tenir una extensió màxima de 150 paraules.

Els alumnes i els voluntaris de Rubí poden enviar els escrits a vxl.rubi@cpnl.cat o bé portar-los directament al carrer de Santa Maria, 17, 1r pis (Rubí). El veredicte es farà públic el dia de la cloenda dels cursos 2009-2010 i de la 12a edició del VxL, el dimarts 15 de juny, a la Biblioteca Mestre Martí Tauler.

Els alumnes i els voluntaris de Terrassa, Vacarisses i Ullastrell poden enviar els escrits a vxl.terrassa@cpnl.cat o bé portar-los directament al carrer de Sant Quirze, 2 (Terrassa). El veredicte es farà públic el dia de la cloenda de l’11a edició del VxL, el dissabte 19 de juny, al parc de Vallparadís.

Animeu-vos-hi! Hi ha temps fins al 25 de maig!


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes