25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 19 de setembre de 2006

S'inicia el període d'inscripció als cursos de català

En un primer moment s'ha obert la matriculació d'una vintena de cursos

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre (CNLTE) ha obert el període d'inscripció als cursos de català per a adults 2006-2007. Actualment, l'oferta consta d'una vintena de cursos que s'impartiran als municipis de Tortosa, Amposta, Móra d'Ebre, Gandesa, Flix i el Pinell de Brai, si bé més endavant s'ampliarà a altres municipis de les Terres de l'Ebre.

Els cinc serveis de català adscrits al CNLTE (local de Tortosa i comarcals del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta) van obrir el període de matriculació als cursos el dia 15 de setembre, en horari de 9 a 14 hores. Les persones interessades es poden adreçar als diferents serveis de català i també al CNLTE per incriure- s’hi:


   SLC de Tortosa   977 58 58 49   calcoverro@cpnl.cat
   SCC del Baix Ebre   977 44 53 08   agilabert@cpnl.cat
   SCC del Montsià   977 70 43 71   iobrados@cpnl.cat
   SCC de la Terra Alta   977 42 00 18   pbes@cpnl.cat
   SCC de la Ribera d’Ebre  977 40 18 51  afernandez@cpnl.cat
   CNLTE   977 44 80 70   emarti@cpnl.cat


El curs 2006-2007 començarà el proper dia 9 d’octubre a tot el territori amb una oferta que inclou diferents franges horàries i nivells homologats de cursos de català, que van des dels inicials i bàsics, per a no catalanoparlants, als nivells intermedi (nivell B), de suficiència (nivell C) i de proficiència (nivell D), per a persones catalanoparlants. També s'organitza un curs específic de llenguatge administratiu adreçat exclusivament a funcionaris i treballadors de l'Administració local.

Les persones interessades poden obtindre tota la informació sobre l'oferta de cursos al territori al web del Consorci per a la Normalització Lingüística www.cpnl.cat.


CNLTE
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes