25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 3 de maig de 2010

Xarxa de punts de formació de català de Sant Boi de Llobregat

Entitats que fan tallers i cursos de català

Diverses entitats de Sant Boi de Llobregat fan cursos i tallers de català per a diferents col·lectius: persones nouvingudes, persones grans, etc.

Xarxa de punts de formació de català de Sant Boi de Llobregat

Tallers i cursos de català

El Pla d'acolliment lingüístic de Sant Boi de Llobregat gira al voltant de dos eixos: formació de llengua catalana (cursos i autoaprenentatge) i activitats culturals diverses (voluntariat per la llengua, club de lectura fàcil, etc.) per fomentar el conexement i l'ús de la llengua catalana.

A part dels cursos de català organitzats pel Servei Local de Català (SLC) també hi ha diverses entitats i organismes de Sant Boi de Llobregat que duen a terme tallers i cursos de català per a col·lectius diversos durant aquest 2010. Hem volgut crear una xarxa amb elles per diferents motius: reconèixer la feina que fan, fer difusió conjunta de l'oferta anual de formació de llengua catalana, informar-los de tots els recursos didàctics disponibles, oferir-los tot el nostre suport i la participació a les activitats culturals organitzades pel SLC, etc.

En aquest moment la xarxa es compon de: CAIF Sant Boi, Cultura Viva Santboiana, Fundació Marianao, IBN Batuta, Programa Transversal de Gent Gran i Creu Roja; Casal Cívic de Camps Blancs i Centre de Formació de Persones Adultes Lluís Castells. 

Totes les entitats i els organismes de Sant Boi de Llobregat que fan algun curs o taller de català estan convidades a formar part de la Xarxa. Només cal que es posin en contacte amb el SLC.   


SLC de Sant Boi de Llobregat
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes