25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 29 d'abril de 2010

Cursos d'estiu 2010

El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona ofereix cursos intensius de català de nivell elemental (E1, E2 i E3) el mes de juliol. L'oferta d'aquests cursos, d'unes 12 hores lectives setmanals aproximadament, es podrà consultar a partir del proper 7 de juny.

Cursos d'estiu 2010

Cursos d'estiu de nivell elemental (E1, E2 i E3)

 • L'oferta dels cursos es podrà consultar a partir del 7 de juny a www.cpnl.cat i presencialment a les delegacions territorials del CNL de Barcelona.
 • La inscripció als cursos de juliol, de nivell elemental, es realitzarà en dues fases. La primera començarà el 8 de juny: s'oferira una part de les places i fins que s'exhaureixin. La segona serà a partir del 21 de juny: s'oferiran les places restants i fins que s'exhaureixin.
 • La matrícula es farà a les delegacions territorials del CNL de Barcelona.
 • Els cursos de nivell elemental començaran entre el 28 de juny i el 5 de juliol i acabaran entre el 22 i el 29 de juliol; s'impartiran en diversos horaris.
 • Els nous alumnes ja poden fer la prova de nivell. Per sol·licitar dia i hora cal trucar a alguna de les delegacions territorials del CNL de Barcelona.
 • Durant el mes d'agost només s'impartiran cursos de nivell bàsic.

 Nivell bàsic: inscripció continuada

Recordem que la inscripció als cursos gratuíts de nivells B1, B2, B3 i CB és continuada durant tot l'any, també durant els mesos de juliol i setembre, a l'Espai Llengua i Cultura (c. Avinyó, 52), i durant els mesos de juliol, agost i setembre al Centre d'Acolliment Lingüístic (Pl. Catalunya, 9, 2n 1a), de 9 a 21 h de dilluns a divendres i de 9 a 14 h els dissabtes (ambdós centres tanquen els dissabtes des del 15 de juny fins al 15 de setembre).

La inscripció a aquests nivells també és continuada a les delegacions territorials del CNL de Barcelona, des del 16 de juny fins el 15 de setembre (agost tancat) de dilluns a divendres de 9 a 14 h. A partir del 16 de setembre de 9 a 13 h i de 16 a 17.30 h de dilluns a dijous, i els divendres de 9 a 14 h.

Per accedir als cursos dels nivells bàsic (B1, B2, B3, CB i BE)  les proves de nivell també són continuades durant tot l'any.

Inscripció continuada als cursos a distància CB, BE i CE

La inscripció als següents cursos a distància: Curs bàsic (CB), Curs bàsic-elemental (BE) i Curs elemental (CE) és continuada en els Serveis d'Autoaprenentatge i Formació a Distància (SAFD) del c. Marina, 343 i del c. Mallorca, 115. L'horari d'atenció al públic d'ambdós centres és de dilluns a dijous de 9 a 21 h i divendres de 9 a 14 h. Des del 16 de juliol fins als 31 d'agost, ambdòs inclosos, el SAFD del carrer Mallorca estarà tancat.

Per accedir als cursos a distància CB, BE i CE les proves de nivell també són continuades durant tot l'any.

 

Curs acadèmic 2010-2011

Les persones interessades a inscriure's en els nivells elemental, intermedi i de suficiència podran consultar l'oferta detallada de cursos a partir del 7 de setembre a les delegacions territorials del CNL de Barcelona o bé a www.cpnl.cat. 

Informació nous alumnes

Els nous alumnes han de fer una prova de nivell per a la qual podran reservar hora trucant a partir del 2 de setembre a qualsevol delegació territorial. Al final de la prova l'interessat rebrà la corresponent acreditació de nivell que haurà de presentar obligatòriament en el moment de formalitzar la inscripció.

Acreditació prèvia: Els nous alumnes que acreditin un nivell de català (aportant la documentació corresponent) podran accedir al nivell immediatament superior a l'acreditat.

Per saber el procediment d'acreditació de les condicions acadèmiques, cal que consulteu a qualsevol institut d'ensenyament secundari, excepte si s'ha obtingut el títol de graduat en educació secundària en una escola d'adults; en aquest darrer cas, cal consultar a qualsevol escola d'adults.

Requisits per a la inscripció

 • Document oficial d'identificació (NIF, NIE o passaport)
 • Els antics alumnes han de portar la butlleta de final e curs
 • Els nous alumnes han de portar la butlleta resultant de la prova de nivell

Amb aquests documents pot fer la inscripció una altra persona.
Cada persona podrà fer com a màxim dues inscripcions.

Reducció de preu
Per accedir a la reducció de preu dels cursos s'ha de presentar fotocòpia d'algun dels següents documents, segons cada cas:

 • Carnet actualitzat de família nombrosa / Carnet de pensionista o de jubilat
 • Aturats: document actualitzat que acrediti la situació d'atur
  • Certificat de demanda o certificat de situació de la demanda (demandant d'ocupació) de l'OTG o
  • Informe de situació actual de la Tresoreria de la Seguretat Social o
  • Certificat negatiu d'alta a la Seguretat Social, o bé
  • Comprovant bancari de percepció de subsidi d'atur, d'ajut familiar o de PIRMI

 

Més informació sobre l'oferta de cursos per nivells i les modalitats d'aprenentatge

 


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes