25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 27 d'abril de 2010

Els alumnes de Sants i les Corts fan Sant Jordi

Prop de 60 persones van assistir a l’activitat poèticomusical que el dia de Sant Jordi va organitzar la delegació de Sants-Montjuïc i les Corts del CNL de Barcelona al Poliesportiu de l’Espanya Industrial, amb la col·laboració del Secretariat d’Entitats i el Punt Multimèdia.

 

Els alumnes de Sants i les Corts fan Sant Jordi

Els Borrasques, en un moment de l'¡actuació que van oferir al Parc de l'Espanya Industrial.

A l'activitat hi van intervenir 36 alumnes dels cursos de català que van recitar textos i poemes d’autors catalans davant d’una audiència que va agrair amb aplaudiments l’esforç esmerçat per tots els rapsodes espontanis.

 

Els participants pertanyien a diverses nacionalitats: el Congo, Brasil, Romania, Itàlia, Estat espanyol, Portugal, França, Rússia, Perú, Bolívia i Equador.

 

S’ha de tenir en compte, per tal de valorar l’esforç dels lectors, que pertanyien a nivells variats: inicial, català a taula, bàsic, elemental, intermedi i suficiència.

 

La part musical va anar a càrrec d’Els Borrasques, encapçalats per la càlida i melòdica veu de Gemma Canela, que van oferir un recital en què combinaven interpretacions catalanes i brasileres que van ser ovacionades per tot el públic.

 

Al final de l'acte, els assistents van ser obsequiats amb diversos llibres com a record d'un acte festiu que va culminar el amtí d'un Sant Jordi lúdic i participatiu al barri de Sants.

 


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona - Delegació de Sants-Montjuïc i les Corts
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes