25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 26 d'abril de 2010

Visita guiada a Ca n’Oriol

El passat dissabte 24 d’abril els participants en el Voluntariat per la llengua a Rubí van poder gaudir d’una sortida per Ca n’Oriol organitzada pel Servei Local de Català i Rubí Identitat.

Visita guiada a Ca n’Oriol

En primer lloc es va visitar el Jaciment romà. Allà la guia, Pilar Lamenca, va explicar la importància de les vil·les romanes. Tot seguit es va anar a l’era, on, després de l’explicació de la guia, alguns voluntaris van comentar com ells recordaven l’ús que se’n feia quan eren petits. En aquest punt els estómacs ja començaven a remugar i es va fer un agradable esmorzar sota els pins.

Ja amb la panxa plena i acompanyats d’un sol esplèndid, es va anar cap a la Masia de Ca n’Oriol. En primer lloc es va visitar  la capella i després el celler. Només es va poder gaudir d’una petita part de la masia perquè actualment funciona com a casa de colònies i en aquells moments estava ocupada.

Finalment es va anar a la Biblioteca, on es va visitar l’edifici i l’exposició que hi ha sobre la Josa. Per acabar tots els assistents van rebre un obsequi de Rubí Identitat.

 


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes