25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 26 d'abril de 2010

Celebració de Sant Jordi a Vilafranca amb cant coral i tast de menjars d’arreu del món

Una vuitantena de persones -entre alumnes del cursos de català, voluntaris i aprenents del programa Voluntariat per la llengua i acompanyants- es van reunir divendres 16 d’abril per celebrar la Diada de Sant Jordi de dues maneres.

Celebració de Sant Jordi a Vilafranca amb cant coral i tast de menjars d’arreu del món

En primer lloc, la coral La Girada, formada per una vintena de persones i dirigida per Gregori Martínez, va oferir un concert amb un variat repertori de cançons tradicionals.

Un cop acabat el concert, es va fer un tast de menjars amb la participació d’una trentena de plats de diverses procedències. Entre d’altres, hi havia mostres de les cuines d’Indonèsia, Perú, Bolívia, Marroc, Rússia, Uruguai, Espanya, Mèxic i Catalunya.

La trobada es va fer al Col·legi Sant Ramon de Penyafort, que va cedir les seves dependències aprofitant que l’APA de l’escola és una de les entitats que col·laboren amb el programa Voluntariat per la llengua.

També va col·laborar en l’organització de l’acte l’Associació de Veïns del Barri la Girada, entitat col·laboradora del programa, i el celler Vega de Ribes.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes