25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 23 d'abril de 2010

Jaume Cabré captiva amb la seva passió a la Biblioteca de Sant Sadurní

L’escriptor Jaume Cabré, autor de “Les veus del Pamano”, l’obra que l’ha ajudat a traspassar fronteres i a ser reconegut internacionalment, i Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2010 va oferir una vibrant conferència la setmana abans de Sant Jordi a la Biblioteca Municipal de Sant Sadurní d’Anoia.

Jaume Cabré captiva amb la seva passió a la Biblioteca de Sant Sadurní

Convidat per la Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament i el CNL de l’Alt Penedès i Garraf, a través de l’Oficina de Català de Sant Sadurní, Cabré va fer palesa la seva extraordinària passió per la literatura. “L’escriptura està al capdavant de les meves prioritats”, va deixar clar d’entrada, i tot seguit va afegir que “escriure no és cap broma i que només te’n surts quan t’hi aboques plenament”.

També va comentar que ell no controla el destí dels seus personatges quan comença una novel·la, a la vegada que va explicar que la seva literatura es cou a foc lent, sense presses. Jaume Cabré parteix del fet que el lector és intel·ligent i que només se li ha de donar la informació necessària.

 

 


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes