25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 22 d'abril de 2010

La 14a edició del programa Voluntariat per la llengua forma 160 parelles

Acte de presentació de l’edició de primavera a Sabadell

 

 

La 14a edició del programa Voluntariat per la llengua forma 160 parelles

El dijous 15 d’abril, a les set de la tarda, una seixantena de persones va assistir a la Masia de Sant Oleguer del Club Falcons Sabadell a la presentació de la sessió de primavera del Voluntariat per la llengua, que ha iniciat la 14a edició.


L’acte va ser presidit per Elisabet Palomés, directora del CNL de Sabadell, i per Xavier Mañà, responsable de l’Àrea Cultural i Recreativa del Club Falcons. Ambdós van remarcar la importància de les entitats que col•laboren amb el Voluntariat a l’hora de difondre el programa entre els seus membres i de participar en activitats enfocades a fomentar l’ús social de la llengua. Tot seguit, Lídia Coll, dinamitzadora del Voluntariat a Sabadell, va explicar el funcionament del programa i, conjuntament amb el públic assistent (voluntaris, aprenents i socis de l’entitat), va valorar molt positivament tant les trobades lingüístiques com les activitats realitzades i proposades.


En aquesta edició de primavera s’han format 160 parelles lingüístiques, que durant un mínim de deu setmanes dedicaran una hora a la setmana a conversar en català. Les altres poblacions del CNL de Sabadell també han iniciat les noves edicions del Voluntariat, amb un total de 129 parelles. Voluntaris i aprenents podran gaudir de tot un seguit d’activitats: anar al teatre i a conferències, col•laborar en un taller de lectura fàcil, participar en tertúlies i en el taller de teatre i assistir a la V Trobada del Voluntariat per la Llengua.
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes