25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 20 d'abril de 2010

L’edició de primavera del programa “Voluntariat per la llengua” comença amb 14 parelles a Sant Quirze del Vallès

L’edició de primavera del programa “Voluntariat per la llengua” comença amb 14 parelles a Sant Quirze del Vallès

El passat dimarts, 13 d’abril, al vespre les parelles lingüístiques de Sant Quirze es van reunir a la Masia de Can Feliu per assistir a la presentació del “Voluntariat per la llengua”. El “Voluntariat per la llengua” facilita a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo que el puguin practicar en un context real i distès. Persones que parlen habitualment català es troben una hora a la setmana durant 10 setmanes, aproximadament, amb d’altres que estan interessades a practicar-lo.
En Pere i la Rebecca van ser els encarregats d’explicar la seva experiència com a participants al programa i van resoldre els dubtes de les persones que hi participaven per primera vegada. Van destacar el servei que fa la persona voluntària per ajudar l’aprenent en la fluïdesa de la llengua catalana i van valorar tot allò que s’aprèn conversant amb una persona d’una altra cultura.
En aquesta edició les parelles han pogut conèixer les noves activitats que es duran a terme els propers mesos: una sortida teatral per anar a veure Dotze homes sense pietat, participar a la gravació del programa televisiu El Gran Dictat i participar a la celebració de la Diada de Sant Jordi el proper 21 d’abril.


Si algú vol participar al programa, només cal que vagi al Servei de Català a informar-se’n i es doni d’alta.

 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes