25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 15 d'abril de 2010

Tornen a començar els Clubs de Lectura Fàcil a les biblioteques de Cornellà

Els propers 27 i 28 d’abril tornem a començar els Clubs de Lectura Fàcil a les biblioteques de Cornellà. Es tracta de llegir plegats un mateix llibre per reforçar el català a través de la lectura i perfeccionar-ne la pronunciació

Per aquesta ocasió i per clausurar el curs 2009-2010, llegirem Pedra de Tartera de Maria Barbal. L’obra és el relat dels records més punyents de la vida de la Conxa que, ja de gran, reviu els moments més intensos de la seva vida. Una vida que es veu fortament marcada pels esdeveniments de la Guerra Civil i els primers anys del franquisme, i per un entorn de desarrelament familiar i de soledat.

Si la idea t’agrada i hi estàs interessat o interessada, adreça’t a la Biblioteca Central o a la Biblioteca Marta Mata de Cornellà entre els dies 12 i 24 d’abril  per fer-hi la inscripció.
A la primera sessió, la biblioteca et farà el préstec del llibre i podràs endur-te’l  a casa per fer-ne les lectures setmanals.

Recorda que les places són limitades i l’assistència és obligatòria a les dues primeres sessions.
D’altra banda, el dia 16 de juny, a les 18:00 h, la Maria Barbal, vindrà a xerrar una estona amb nosaltres sobre el seu llibre Pedra de Tartera i la seva obra en general.

Esperem que aquesta iniciativa sigui del vostre interès!

Us hi esperem!
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes