25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 15 d'abril de 2010

El Voluntariat per la llengua de Polinyà comença aquesta primavera amb propostes noves

El Voluntariat per la llengua de Polinyà comença aquesta primavera amb propostes noves

El passat dilluns, 12 d’abril, a les 6 de la tarda a El Roure es va celebrar l’acte de presentació del Voluntariat per la llengua d’aquesta primavera. A Polinyà s’han creat 10 parelles lingüístiques i dos trios de pares i mares del CEIP Roser Capdevila.
L’acte va servir perquè les noves parelles lingüístiques coneguessin el funcionament del programa i per informar de les activitats que el Servei de Català organitza aquesta primavera. Les activitats són un complement de les trobades setmanals que fan els voluntaris i els aprenents per poder conversar en català, són una oportunitat per compartir experiències entre els diferents participants d’una manera més lúdica.
Aquesta primavera les parelles lingüístiques de Polinyà podran visitar el Castell de Plegamans, on hi ha la Fundació Folch i Torres (19 d’abril); participar i escoltar poemes a la plaça de la Vila durant la Diada de Sant Jordi (23 d’abril); conèixer llegendes i tradicions d’altres països, a la taula rodona “Històries i tradicions del món” (19 de maig); i aprendre a ballar sardanes, gràcies al taller que farà una de les voluntàries d’aquest any (9 de juny).
Com ja és habitual, també continuen les tertúlies cafè. La propera tertúlia cafè serà el 5 de maig, per parlar de pobles de Catalunya amb encant.
La cloenda general de l’edició de primavera serà la V Trobada del Voluntariat per la llengua a Sabadell, on hi participaran les parelles de Castellar del Vallès, Sant Quirze del Vallès, Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans i Polinyà.
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes