25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 14 d'abril de 2010

20 parelles lingüístiques van participar d’una Tertúlia cafè en motiu de l’inici de la nova edició del programa Voluntariat per la llengua a Castellar del Vallès.

L’Espai Plural Calissó de Castellar del Vallès va acollir dimarts 13 d’abril la presentació de l’edició de primavera del programa Voluntariat per la llengua.

 

 

20 parelles lingüístiques van participar d’una Tertúlia cafè en motiu de l’inici de la nova edició del programa Voluntariat per la llengua a Castellar del Vallès.

L’acte, organitzat pel Servei Local de Català, va servir principalment per posar en contacte les 20 parelles lingüístiques que formaran part d’aquesta edició, en la qual 10 de les parelles hi participen per primera vegada.
Els assistents van participar d’una Tertúlia cafè a càrrec de la Regidoria de Nova Ciutadania. És la primera tertúlia cafè que el Servei de Català organitza amb la intenció de crear un punt de trobada entre les parelles que s’han format a l’edició de primavera del programa Voluntariat per la llengua.
També, un representant del Club Atlètic Castellar, entitat col•laboradora del programa, va tenir l’ocasió d’explicar en què consisteix la seva organització.
En aquesta edició, l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, repeteix l’experiència com a voluntari. “Es tracta d’una experiència inoblidable, una oportunitat fantàstica per conèixer una altra persona i alhora, fer militància lingüística per a la recuperació de l’ús social del català”, va explicar l’alcalde.
Durant aquesta edició, el Servei de Català ofereix als participants del programa un seguit d’activitats: assistir de públic al programa El Gran Dictat de TV3, participar en una altra Tertúlia café i anar a la trobada anual del Voluntariat per la llengua, que enguany se celebrarà a Sabadell.
La principal novetat d’aquesta edició és la participació d’una Tertúlia cafè que s’organitzarà el 25 de maig en què els voluntaris/àries i aprenents/es podran portar plats elaborats, conèixer noves receptes i explicar les seves preferències culinàries mentre prenen un cafè o un refresc.
Si algú vol participar al programa, només cal que vagi al Servei de Català a informar-se’n i es doni d’alta.
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes