25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 12 d'abril de 2010

La catorzena edició del 'Voluntariat per la llengua' a Tarragona comença amb 51 parelles

En aquesta edició s'estrena el nou carnet del Voluntariat, entre les novetats destacables

La catorzena edició del "Voluntariat per la llengua" (VxL) a Tarragona es va engegar el divendres 9 d'abril, a la sala d'actes de l'Antiga Audiència, amb 51 parelles i la presentació de tres novetats destacades.

La catorzena edició del 'Voluntariat per la llengua' a Tarragona comença amb 51 parelles

Les noves parelles, a l'escenari de l'Antiga Audiència

La primera novetat és el carnet del VxL anual i unificat per a tot el CPNL. A les parelles lingüístiques de Tarragona els servirà, com el que tenien fins ara, per acreditar-se a l'entrada dels recintes museístics de la ciutat i accedir-hi gratuïtament. La segona novetat és l'opció de participar al sorteig de dues entrades per a l'espectacle Un marit ideal, que tindrà lloc el proper dia 21, dins el magazín "1/4 de català"; l'oferta va interessar unes quantes de les noves parelles, que ja es van inscriure a la llista del sorteig.

La tercera novetat és l'oferta de l'establiment col·laborador Gualass e-bikes, de Tarragona, que regala una visita guiada a la ciutat, en bicicleta, a cada parella lingüística, prèvia reserva i acreditant-se amb el carnet de VxL.

Com sol fer-se a les presentacions de parelles lingüístiques, se'ls van donar les indicacions de funcionament del programa, per a voluntaris i per a aprenents, els full de temes per parlar, la llista d'establiments col·laboradors i la dels museus i recintes museístics on poden anar gratuïtament.


SLC de Tarragona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes