25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 7 d'abril de 2010

"Tu tens la paraula", una exposició participativa oberta a tothom

El repte és arribar a les 1.000 paraules en les més de 80 llengües de la Garrotxa

El Servei de Català d'Olot-la Garrotxa ha obert, aquest 6 d'abril, una original exposició de paraules a la sala d'exposicions de Can Trincheria, seu de l'Institut de Cultura d'Olot. L'objectiu de l'activitat és conscienciar sobre la diversitat lingüística i el respecte per totes les llengües del món, i alhora fomentar la necessitat de fer del català la llengua comuna de l'espai públic.

 

Aquest proppassat 6 d'abril, la poetessa olotina Gemma Arimany va llegir un poema i va posar la primera paraula a l'exposició "Tu tens la paraula", que serà oberta fins al 23 d'abril. El dia de Sant Jordi es farà un sorteig públic de tres lots de llibres, cedits per l'Institut de Cultura d'Olot, entre totes les persones que hagin penjat la seva paraula en l'exposició.

Per aquesta exposició, hi passaran els alumnes dels cursos de català del Servei, els alumnes del Centre d'Adults i els de les aules d'acollida de les escoles de la comarca. "Tu tens la paraula" s'anirà construint, doncs, amb la participació de tothom.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes