25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 6 d'abril de 2010

El CEIP Isaac Peral enllesteix les 20 fitxes de català a distància

L'AMPA hi ha col·laborat molt activament

Des del mes de novembre, el SLC de Terrassa ha anat lliurant a l'AMPA del CEIP Isaac Peral unes fitxes amb explicacions i exercicis per adquirir unes nocions bàsiques de català inicial. 

El CEIP Isaac Peral enllesteix les 20 fitxes de català a distància

Dimarts 23 es van lliurar els certificats d'aprofitament als pares i les mares que durant els darrers mesos han anat fent les activitats a distància amb el seguiment atent de Marta Caminal, de l'AMPA, i amb el suport d'Isabel Soler, directora del CEIP.

Durant la sessió de cloenda, el CNL va poder constatar els avenços dels pares i mares implicats, als quals es van explicar les diferents opcions de què disposen en endavant per poder continuar amb el seu aprenentatge de la llengua catalana. Tots van valorar molt positivament l'experiència i van agrair l'esforç de l'AMPA, però tant la direcció del CEIP com els mateixos alumnes constaten la necessitat (i dificultat) de dur a la pràctica els coneixements teòrics adquirits.

En aquest sentit, l'AMPA, el CEIP i el SLC van declarar el seu interès a oferir altres activitats de suport als pares i mares interessats a practicar la llengua oral.

Aquest projecte s'ha pogut dur a terme gràcies a l'acord signat entre el CEIP i el CNL de Terrassa i Rubí.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes