25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 22 de març de 2010

Curs de llenguatge administratiu al Consell Comarcal del Montsià

El dia 22 de març de 2010 es va encetar al Consell Comarcal del Montsià un curs de llenguatge administratiu organitzat per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC) i impartit pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

Curs de llenguatge administratiu al Consell Comarcal del Montsià

Portada del manual del curs.

Aquest curs, de 60 hores de durada, compta amb una inscripció de 18 alumnes, treballadors i treballadores de diferents administracions locals (ajuntaments, consells comarcals i organismes de la Diputació de Tarragona) de les comarques del Montsià i el Baix Ebre.

Els objectius d'aquesta activitat formativa són: analitzar el llenguatge administratiu, donar a conèixer els criteris generals d’estil i les convencions gràfiques aplicables a la redacció administrativa, fixar la funció i l’estructura dels diversos documents, d’acord amb cada una de les activitats administratives, i aplicar tots aquests coneixements a la redacció de documents concrets.

El curs forma part de les actuacions de normalització lingüística en l'àmbit de l'Administració local que impulsa el CPNL i el Consell Comarcal del Montsià. Les sessions del curs tenen lloc del 22 de març al 14 de juny de 2010, els dilluns i els dimecres, de les 17.00 h a les 19.30 h. La professora és la tècnica del Servei Comarcal de Català del Montsià, Isabel Obradós.


Servei Comarcal de Català del Montsià

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes